Vakantieparken met subtropisch zwembad

Ontdek onze vakantieparken met subtropisch zwembad, voor een vakantie met oneindig veel waterpret.
Zoek & boek

Vakantieparken Nederland met subtropisch zwembad

  • In de Noord-Limburgse bossen
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Van alles te doen voor het hele gezin

  • In de bossen van de Brabantse Kempen
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Van alles te doen voor het hele gezin

  • Landelijke ligging, midden in Drenthe
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Uniek familieresort
Zoek & boek een subtropisch avontuur
Bungalowpark met subtropisch zwembad

Een zomerse temperatuur, palmbomen, een golfslagbad en spectaculaire glijbanen: in onze vakantieparken met subtropisch zwembad komt dat echte vakantiegevoel tot leven. Blader door ons aanbod vakantieparken in Nederland, mét zwemparadijs.

Gezinnen met jonge kinderen voelen zich meer dan welkom op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen. Deze parken met subtropisch zwembad zijn een paradijs voor de kleintjes, met glijbanen, waterspeeltuinen en speciale peuterbaden om veilig in te plonzen. Terwijl de kleintjes zich vermaken in het water, ontspan jij op een ligstoel langs het zwembad en geniet je van een verfrissend drankje bij de zwembadbar. Maar er is meer dan alleen waterpret: denk aan avontuurlijke speeltuinen, kinderboerderijen en een uitgebreid Fun & Entertainment-programma, speciaal voor de jongste gasten. En met comfortabele familiebungalows op loopafstand van alle faciliteiten, is gemak altijd binnen handbereik.

Voor een exclusieve ervaring voor actieve gezinnen en familiegroepen biedt vakantieresort Hof van Saksen de ideale mix van spanning en ontspanning. Naast het indrukwekkende zwemparadijs met sensationele glijbanen en een wildwaterbaan geniet je hier van een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden. Van indoorspeelparadijs de Harrewar tot uitdagende klimwanden en avontuurlijke outdoor-activiteiten, er is voor elk wat wils. En na een dag vol avontuur trek je je terug in je luxe vakantieboerderij, compleet met de modernste faciliteiten en bijvoorbeeld een eigen wellnessgedeelte.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een ontspannen gezinsvakantie of een avontuurlijke reis vol actie, in ons aanbod vind je een resort of vakantiepark met zwemparadijs dat bij je past. Ontdek onze bungalowparken met subtropisch zwembad en ga voor een onvergetelijke vakantie met je dierbaren.