Filters
Waarheen?
Wanneer?
Met wie?


Huisje aan het strand

De geur van zee, de zon op je gezicht en het zand aan je voeten: er zijn weinig plekken die het vakantiegevoel zo sterk aanwakkeren als het strand. Een strandhuisje huren is dan ook een aanrader voor de liefhebbers van zee, strand en duinen. Kijk rond in ons ruime aanbod huisjes aan het strand en droom alvast van dat ultieme gevoel er even tussenuit te zijn. Blader voor een last minute strandhuisje of voor een verblijf over langere tijd door het brede aanbod strandhuisjes.

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis aan het strand heb je alles bij de hand: kindvriendelijke faciliteiten, restaurants en vaak een (overdekt) zwembad. De huisjes zelf bieden een comfortabele, veilige omgeving waar je met het hele gezin in een ontspannen, veilige omgeving geniet van je vakantie of weekendje weg. En in de omgeving  van onze vakantieparken aan het strand vind je niet alleen de fijnste zandstranden om te vertoeven, maar nog veel meer leuke bestemmingen om naar toe te gaan, zoals dierentuinen, interessante steden, pretparken en musea. Aan inspiratie geen gebrek.

Strandliefhebbers maken een wandeling en stoppen onderweg voor dat betoverende uitzicht of die spectaculaire zonsondergang. Ook voor diverse watersporten ben je op een van onze vakantieparken bij het strand aan het goede adres: surfen, zeilen en snorkelen, het kan allemaal in de buurt van onze parken. Na een dagje strand is het goed bijkomen in een van de visrestaurants of strandpaviljoens in de buurt. Of je gaat naar de ParkShop of supermarkt (in de buurt) voor je dagelijkse boodschappen. Liefhebbers van een feestje bezoeken tijdens de zomermaanden een van de strand-evenementen of festivals die in de zomermaanden vaak worden georganiseerd in de bekendere badplaatsen in de buurt. Je huisdier mee op vakantie? In veel van onze accommodaties zijn honden welkom, een aantal parken heeft zelfs speciale hondenbungalows en -faciliteiten.