Tot 30% korting* op uw zomervakantie!
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Eindeloos veel plezier
Vier de zomer bij Landal GreenParks
Op onze ruim 80 vakantieparken beleeft u deze zomer de ultieme vakantie. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek de mooiste plekjes in de regio, stap op uw mountainbike voor een avontuurlijke fietsroute of neem een verfrissende duik in het zwembad. Er is van alles te doen en te beleven, waar kiest u voor deze zomer?

Tip: Boek nu uw zomervakantie en ontvang tot 30% korting!*
Boek uw zomervakantie
Eindeloos veel waterpret
Eindeloos veel waterpret
Op onze parken heeft u een ruime keuze aan zwemmogelijkheden. Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of ontspan in een overdekt zwembad. De echte waterratten kiezen voor een park met Subtropisch Waterparadijs.
Bekijk de zwembaden
Ontdek de mooiste plekjes in de natuur
De mooiste fietstochten
Speciaal voor fietsliefhebbers hebben we prachtige fietsroutes geselecteerd. Zo hebben we uitdagende mountainbike routes maar ook rustgevende tochten langs de mooiste plekjes in de omgeving. Stapt u op de fiets, mountainbike of racefiets?
Ontdek de mogelijkheden
Een frisse duik in de zee
Bent u deze zomer toe aan een onbezorgde strandvakantie? Verblijf dan op een van de 29 parken aan de kust in Nederland, Duitsland of Denemarken. Word wakker met een strandwandeling, neem als eerste een duik in de zee en bekijk 's avonds de mooiste zonsondergang.
Een heerlijke strandvakantie
Bekijk de kustparken
Een buitengewone sensatie
Ontdek de nieuwe glijbanen op Hof van Saksen
Hou je vast … Wij presenteren met trots drie nieuwe spectaculaire waterglijbanen op Hof van Saksen. U kunt kiezen uit: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. Geniet van ongekend veel glijplezier. Durft u het aan?
Bekijk de nieuwe glijbanen

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.