Profiteer nu van korting tot 30%*
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Vier de nazomer op haar mooist
Geniet van een fantastische nazomer
September en oktober zijn ideale maanden om er even tussenuit te gaan. De zachte temperatuur maakt het heerlijk om de omgeving van het vakantiepark te ontdekken. Ga te voet op ontdekkingsreis in het natuurschoon van Duitsland of de Alpen. Of kies voor een vakantie vol waterpret op een van onze parken met een Subtropisch Waterparadijs.

Waar gaat u genieten deze nazomer? Boek nu en ontvang tot 30% korting* op uw verblijf.
Boek uw nazomervakantie
Ontdek Duitse wijnstreken
Proef heerlijke Duitse wijnen
Duitsland is het perfecte decor voor uw nazomervakantie. Wandel door de schitterende landschappen en bezoek een wijnboer. En wist u dat er in deze periode ook wijnfeesten worden georganiseerd in de buurt van onze Duitse parken? Proef de sfeer, cultuur en heerlijke wijnen. Dit wordt een prachtige ervaring.
Bekijk de Duitse parken
Kom fietsen in Nederland
Wie van fietsen houdt, is bij Landal GreenParks aan het juiste adres. Neem uw eigen fiets mee of reserveer een fietsarrangement. Dan staat er bij aankomst één voor u klaar. Ook over de routes hoeft u zich niet druk te maken, de mooiste fietsroutes rondom onze parken zijn verkrijgbaar bij onze receptie.
Ontdek de omgeving op uw fiets
Ontdek de mogelijkheden

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.