Ontvang nu tot 30% korting* op uw verblijf
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Geniet van een minivakantie
Een zorgeloze minivakantie

De vrije dagen rond Pinksteren en Hemelvaart zijn ideaal om een lang weekend eropuit te gaan met uw vrienden of familie. Maak een ochtendwandeling door het bos of langs de branding en geniet daarna van alle faciliteiten op het park. Wat dacht u van een middagje ontspannen aan het zwembad terwijl de kinderen lekker spetteren in het water? Wie weet laat het zonnetje zich wel even zien. Na uw minivakantie komt u weer helemaal opgeladen thuis!

Tip: boek uw minivakantie in de periode van 24 mei tot 6 juni en ontvang tot 25% korting!*

Boek uw minivakantie
Het mooiste paasfeest
Beleef dit jaar Pasen als nooit tevoren. Begin de dag met een luxe paasontbijt en geniet van de paasstol die u zelf heeft gemaakt tijdens de speciale paasactiviteiten. Daarna is het tijd om het Gouden Paasei te zoeken. Als u dit ei vindt, wacht er een mooie verrassing op u. Boek nu uw verblijf in de periode van 31 maart tot 21 april en ontvang tot 30% korting!*
Zwemmen in de openlucht
Boek uw paasvakantie
Fietsplezier in Zeeland
Geniet van Zeeland
Komt u dit voorjaar Zeeland verkennen? Vanaf onze parken stapt u zo op de fiets en geniet u van een fietstocht zo lang of kort als u zelf wilt. Ontdek de prachtige wateren en natuurgebieden en drink een kopje koffie in een historisch havenstadje.
Ontdek Zeeland
Heerlijk wandelen in Oostenrijk
Een vakantie in Oostenrijk
In het voorjaar ontpopt Oostenrijk zich tot een paradijs voor liefhebbers van natuur. Maak samen een mountainbiketocht door de Alpen, of geniet van wandeling langs De Lünersee, een van de mooiste bergmeren van Oostenrijk.
Ervaar Oostenrijk

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.