Ontvang nu tot 30% korting op uw verblijf
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Vier de nazomer samen op Landal GreenParks
Voordelig genieten van het zonnetje
De zomer is officieel begonnen en de zomervakantie staat voor de deur. Met dit mooie weer is het op onze parken volop genieten. Wilt u liever in een rustiger periode eropuit, dan is september ideaal. Ontdek de natuur, bezoek een gezellig stadje of kies voor een mooi museum. Het goede nieuws is: boekt u in de periode van 1 september tot 27 oktober, dan ontvangt u tot 30% korting!*
Bekijk het aanbod
Zomervakantie last minutes
Wilt u op korte termijn genieten van een familievakantie in de zon? Boek dan een last minute zomervakantie! Er is van alles te beleven op en rond onze parken en u profiteert van korting tot wel 30%!
Last minute genieten van een zomervakantie
Ontdek alle last minutes
Ontdek veelzijdig Duitsland
Eropuit in Duitsland
Op en rond onze parken in Duitsland is genoeg te beleven. Verblijft u op Landal Hochwald, dan is een bezoekje aan de 200 jaar oude Bitburger bierbrouwerij echt een aanrader. En in de buurt van Landal Dwergter Sand is een groot klimbos met een spannend parcours voor jong en oud.
Beleef het in Duitsland
Een luxe, uniek en prachtig verblijf
Een uniek verblijf
De Nederlandse kust strekt zich uit van Zeeland tot aan Texel, en is een ideale bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Maak een wandeling door de duinen of ga lekker luieren op het strand. Ook uitwaaien? Bekijk dan de strandhuisjes op Landal Beach Villa's Hoek van Holland.
Ontdek de kust

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.