Ontdek deze zomer nieuwe bestemmingen
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Last minute genieten met het gezin
Last minute ertussenuit
De maand juni is ideaal om ertussenuit te gaan. En als u nu boekt, ontvangt u tot 30% last minute korting* op uw verblijf. Blijf dicht bij huis of ontdek een bestemming in het buitenland. Binnen een paar uur bent u bijvoorbeeld al op een van onze parken op de Nederlandse Veluwe. En wat dacht u van een vakantie naar Hongarije?

Tip: boek uw last minute voor Pinksteren en geniet ook op pinkstermaandag nog van uw weekendje weg!
Bekijk alle last minutes
Een wandeling op de Veluwe
Rust, ruimte en natuur
Kom deze zomer wandelen en fietsen op de Nederlandse Veluwe. Spot edelherten, moeflons en andere grazers in het Nationaal Park. Bezoek het Kröller-Müller museum voor natuur en kunst. Of kom shoppen in Deventer!
Ontdek de Veluwe
Geniet van prachtig uitzicht
Zonnig Hongarije
Landal Residence Duna ligt vlakbij de Donau en het Tata-meer, een paradijs voor zon- en waterliefhebbers. En met een bezoek aan Boedapest of een authentiek Thermaalbad dompelt u onder in de Hongaarse cultuur.
Lees meer

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.