Ontvang tot 30% last minute korting
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Vier last minute Pasen bij Landal GreenParks
Boek nu uw last minute paasvakantie
Nu de vakantie is begonnen komen de paasdagen echt dichtbij. Boek alsnog een verblijf en ontvang tot 30% korting* in de periode tot 21 april. Dan geniet u met Pasen van de vele faciliteiten en het Fun & Entertainment op onze parken. Zoals het zwembad en de speciale paasactiviteiten. Het zoeken naar paaseieren wordt zo nog specialer.
Boek uw last minute
Kom wandelen in België
Op vakantie in eigen land
De omgeving van onze vier parken in België is het decor voor een heerlijke wandelvakantie. Bewonder de natuur van Nationaal Park Hoge Kempen of ga op avontuur in de Ardennen.
Ontdek de mogelijkheden
Op vakantie aan de Nederlandse Kust
Snuif de zilte zeelucht op
Van Zeeland tot aan Groningen: er zijn 24 parken aan de Nederlandse kust. Kom uitwaaien op het strand en snuif de zilte zeelucht op. Zo komt u weer helemaal fris en uitgerust thuis.
Bezoek de Nederlandse kust

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.