Ontvang tot 30% korting* op uw verblijf.
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Geniet extra voordelig tijdens de kerstvakantie
Geniet extra voordelig tijdens de kerstvakantie
Uitgerust het nieuwe jaar in? De vrije dagen rondom kerst en Oud en Nieuw bieden een uitgelezen mogelijkheid om samen met familie en vrienden er tussenuit te gaan. Geniet tijdens de kerstvakantie van een heerlijk diner, een winterwandeling door het bos of neem deel aan tal van andere leuke activiteiten. Boek nu uw kerstverblijf in de periode van 23 december tot 6 januari en ontvang tot 30% korting

Tip: Verblijf in de midweek van 2 tot 6 januari 2017 en ontvang zelfs tot 40% korting!
Boek nu uw verblijf
Het ultieme wintergevoel al vanaf € 99*
Het ultieme wintergevoel - jpg
Niet alleen in de kerstvakantie beleeft u bij Landal GreenParks het ultieme wintergevoel. Wilt u voor of na de feestdagen eropuit? Lekker uitwaaien op het strand, spetteren in het zwembad of gewoon binnen warme chocolademelk drinken? Kom in de wintermaanden tot rust en geniet al vanaf € 99*.
Bekijk de mogelijkheden
Genieten in Duitsland - jpg
Genieten in Duitsland
Ontdek samen alles wat Duitsland te bieden heeft. Bezoek charmante dorpjes in de Eifel, maak een wandeling langs de Oostzee of fiets door de bossen en valleien van Sauerland.
Bekijk de 10 parken
Veelzijdig België  - jpg
Veelzijdig België
Gooi uw hengel uit in de Lac de l’Eau d’Heure, maak een mountainbiketocht door Nationaal Park Hoge Kempen of bezoek de historische steden. Wat gaat u ontdekken?
Bekijk de 4 parken
Landal De Reeuwijkse Plassen, met kerst geopend!
Landal De Reeuwijkse Plassen, met kerst geopend!
Op 23 december 2016 opent Landal GreenParks een nieuw vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen en vlakbij steden als Gouda, Den Haag en Utrecht. De kerstvakantie is het ideale moment om samen dit nieuwe park te ontdekken en te genieten van de indoorspeelplaats, het natuurspeeleiland en het zwembad.

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.